En yangın kapısı Sırları

Wiki Article

Tüm yangın kasası ve kanatları ali kalınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonrasında da kapının üzerinde tutulabilir. Böylece montajdan sonra mimarilabilecek sıva onarımı ve boya meseleleri cihetiyle kapılar hüsran görmez.

Isıevet dayanıklı olması ve dumanı sızdırmaması yangın kapılarının özel üretimli kapılar olmasından dolayıdır. İmalat öbür kapı imalatları üzere bileğildir. Ilgi edilmesi gereken noktalar vardır.

Yangın yönetmeliğinde tabir edildiği üzere kapıların kendiliğinden kapanması gerekmektedir. Kapıların bizatihi kapanmasını sağlayan yaylı menteşelerdir.

Yangın Bapsı Aplikasyon Amacı Yangın baplarının üretim amacı in esenlığını koruyup yangın ve esrar gaz yağıının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanoğluın kaçışlarını emniyetli bir şekilde yapmalarına yardımcı olabilir.

şayet bir bapnın yangına peklik dair bir belgesi yoksa bu durumda bu kapılar genel olarak acil çıkış bapsı yerine bina kesme aralarındaki merdiven geçişlerinde kullanılmaktadır. Bu tip kapılar görünüm olarak yangın kapısı ile aynı olsa da özellikleri genel olarak değişikdır. Tercihe bakarak kucakdokuması ve kullanılan sac kalınlığı standarttan henüz zayıf kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapısının fiyatı daha buna ilgilı olarak henüz ehven olmaktadır.

Antrparantez, ehven yangın kapılarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın sırasında yeterince dayanıklı olmayabileceği dair uyartıyorlar.

Açılıp - kapanma kârlevinin sorunsuz yerine getirilmesi gereken mekanizmalar olan Yangın Kapılarında belirli periyotlarla bu hâl kontrol edilmelidir. 

Yangın Çıkış Bapsı bir binada Yangın Kapısı yangın yerinde insanların emin bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayıcı kapı sistemleridir.

Yangın kapısı kolu ivedi durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın kapısı aksesuarıdır. ürkü par olarak da bilindik bu kollar alışılagelen kapı kolu kabilinden kabil.

Yangın merdiveni kapısı, esrarı ve ısıyı minimum düzeye indirir. Havayı kesin özelliği sebebiyle Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul alevlerin muayene altına aldatmaınmasında dayak olabilir ve yangının yayılmasını engeller.

Kullanma amacı: Kebir alışbilgiş merkezleri veya stat gibi kargaşa alanlarda acil çıkış kapısı sayısı daha lüks ve pıtrak aralıklarda olmalıdır.

Yangın kapıları insanların Yangın Çıkış Kapısı ve hayvanların meskenlerden autarı çıkmasını ve daha azca kötü solumasını katkısızlar. İnsanlar tütün solumayı önemsiz kadar görebilir hâlbuki yangınlardan en çok hayat kaybı karbonmonoksit, kükürt dioksit gibi gazlar “yangın esrarı” solumaktan meydana geliyor.

Yangın direnci: Yangın kapısının yangına karşı direnci, yangın güvenliği açısından en önemli faktördür. Yangın kapısının belli bir yangın direnci süresi katkısızlayacak şekilde tasarlandığından sakıncasız olunmalıdır.

Yangın bapsı, isminden de anlaşılacağı kabilinden yangın ve benzeri acil durumlarda insanların en hızlı ve katkısızlıklı bir şekilde tahliye edilmesini sağlayıcı kapı sistemleridir.

Report this wiki page